ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 107394 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА "ANOVIX-GRUP"SRL

"ANOVIX-GRUP"SRL, ID 107394Град: 277060 ,
Држава:MD - Молдова
Адреса: Kuza Vode 44 / КУЗА ВОДЭ 44
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 29 Apr 2010
Телефон : 373-22-66****
Телефон 2: 3****
Факс: 373-22-56****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "ANOVIX-GRUP"SRL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 277060 Chisinau / КИШИНЕВ, Транспортни фирми / Превозници в Молдова, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во 277060 Chisinau / КИШИНЕВ, транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Studentilo Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 0222 Chishinau
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 2004 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET