ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 180039 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА "B.I.T. LINE" D.O.O.

"B.I.T. Line" d.o.o., ID 180039Град: 11000 Beograd,
Држава:RS - Србија
Адреса: Vukice Mitrovic 48
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 05 Jun 2008
Телефон : 381-11-344****
Телефон 2: 3****
Факс: 381-11-344****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "B.I.T. Line" d.o.o., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 11000 Beograd, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Србија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници држави от поранешна Југославија, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во 11000 Beograd, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 11000 Beograd, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET