ДРУГИ, ID 160086 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА AYŞE SAYHAN SAYHAN ULUSLARARASI NAKLİYAT VE LOJİSTİK HİZMETLERİ

AYŞE SAYHAN SAYHAN ULUSLARARASI NAKLİYAT VE LOJİSTİK HİZMETLERİ, ID 160086Град: Izmir,
Држава:TR - Турција
Адреса: 1475 SOK. NO:1 K:1 D:111
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 13 Jan 2015
Телефон : +90-232-367****
Телефон 2: ****
Факс: +90-232-367****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: AYŞE SAYHAN SAYHAN ULUSLARARASI NAKLİYAT VE LOJİSTİK HİZMETLERİ, Други фирми, Други фирми в Izmir, Други фирми в  , Други фирми в Турција, Други фирми Балкански полуостров, Други фирми Југозападна Азија, Други фирми Јужна Европа, Други фирми Југозападна Азия, Други фирми Европа, Други фирми Азија, транспортни фирми во Izmir, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ДРУГИ ФИРМИ - Izmir, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Други
Град: 35180 Izmir,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Други
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Други
Град: Izmir,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Други
Град: Izmir,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET