ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 55585089 Охрид, Македонија - Скопје, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 13

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 16.09.2021
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 17.09.2021  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 1.0m
Тежина : 0.1t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

kontakt Suzana 0.7.8.4.3.1.5.0.8.


Валидност на понудата

Валидна до : 17 Sep 2021


Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 55585089 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 6000 ОХРИД, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1000 СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Полуприколка со церада од 6000 Охрид, внатрешен товар за Полуприколка со церада до 1000 Скопје, внатрешен товар за Полуприколка со церада од  , внатрешен товар за Полуприколка со церада до  , внатрешен товар за Полуприколка со церада в Македонија, Понуди на превози- Охрид, Понуди на превози- Скопје, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET