ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 53020433 Крива Паланка, Македонија - Гостивар, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 14


Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 14.08.2019
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 25.08.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6000, Охрид
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 25 Aug 2019


Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 53020433 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 1330 КРИВА ПАЛАНКА, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1230 ГОСТИВАР, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Полуприколка со церада од 1330 Крива Паланка, внатрешен товар за Полуприколка со церада до 1230 Гостивар, внатрешен товар за Полуприколка со церада од  , внатрешен товар за Полуприколка со церада до  , внатрешен товар за Полуприколка со церада в Македонија, Понуди на превози- Крива Паланка, Понуди на превози- Гостивар, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET