ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 53301473 Делчево, Македонија - Охрид, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 14

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 28.10.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 6000, Охрид
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Камион кипер
Должина: 5.0m
Тежина : 5.0t
Обем: 5m³


Дополнителна информација

Вид на товар: Рефус
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 53301473 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 2320 ДЕЛЧЕВО, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 6000 ОХРИД, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Камион кипер од 2320 Делчево, внатрешен товар за Камион кипер до 6000 Охрид, внатрешен товар за Камион кипер од  , внатрешен товар за Камион кипер до  , внатрешен товар за Камион кипер в Македонија, Понуди на превози- Делчево, Понуди на превози- Охрид, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET