ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53711881 Konarzyce, Полска - Lushnje, Албанија

Објавено на :
Број прегледи: 3

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 21.02.2020  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 6 000, Охрид
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Тандем
Должина: 13.6m
Тежина : 15.0t
Обем: 120m³


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 53711881 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 18-400 KONARZYCE, ПОЛСКА И СЕ РАСТОВАРА ВО 9001 LUSHNJE, АЛБАНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Тандем од Konarzyce, меѓународен товар за Тандем до Lushnje, меѓународен товар за Тандем од  , меѓународен товар за Тандем до  , меѓународен товар за Тандем от Полска, меѓународен товар за Тандем од Източна Европа, меѓународен товар за Тандем од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Тандем од Европа, меѓународен товар за Тандем до Албанија, меѓународен товар за Тандем до Балкански полуостров, меѓународен товар за Тандем до Јужна Европа, меѓународен товар за Тандем до Европа, Понуди на превози- Konarzyce, Понуди на превози- Lushnje, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Полска, Понуди на превози- Албанија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET