ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 55180625 Cerkezköy, Турција - Beograd, Србија

Објавено на :
Број прегледи: 18

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 16.06.2021  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: , Beograd
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со подвижен под
Должина: 7.0m
Тежина : 8.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

16 paleta zbirni...


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 55180625 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 59500 CERKEZKÖY, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 11000 BEOGRAD, СРБИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од 59500 Cerkezköy, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до 11000 Beograd, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од  , меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до  , меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под от Турција, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од Југозападна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од Југозападна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под од Азија, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до Србија, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до Източна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со подвижен под до Европа, Понуди на превози- Cerkezköy, Понуди на превози- Beograd, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET