ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50604583 Chirchiq, Узбекистан - Istanbul, Турција

Објавено на :
Број прегледи: 14

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 20.02.2018  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 33060, Mersin
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: bag
Цена : -

Дополнителна информација

YÜKLEME HAZIR ÖDEME P YÜKLEMEDE TÜRKİYE HESABA KALAN % 50 BOŞALTMA CMR SİNDE BOŞALTMA YERİ İSTANBUL ANADOLU YAKASI GÜMRÜK :ERENKÖY YÜK CİNSİ GÜBRE TONAJ : 23.500 KG DOKTORU VE YANICISI YOK DOKTOR İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE ÖDEMESİ YAPILACAKTIR. LÜTFEN NAVLUNLARINIZI BİLDİRİNİZ.


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 50604583 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД CHIRCHIQ, УЗБЕКИСТАН И СЕ РАСТОВАРА ВО 34- ISTANBUL, ТУРЦИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Узбекистан, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Јужна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Турција, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Југозападна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Југозападна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Азија, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Узбекистан, Понуди на превози- Турција, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET