ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 52327307 76 Ivano Frankivs'k, Украина - Hopa, Турција

Објавено на :
Број прегледи: 6

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 15.03.2019
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 18.03.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Istanbul
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 22.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 18 Mar 2019


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 52327307 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 76 IVANO FRANKIVS'K, УКРАИНА И СЕ РАСТОВАРА ВО 08600 HOPA, ТУРЦИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада до 08600 Hopa, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Украина, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Източна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Турција, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Југозападна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Југозападна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Азија, Понуди на превози- Hopa, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Украина, Понуди на превози- Турција, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET