ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 52490371 Gebze, Турција - Zagreb, Хрватска

Објавено на :
Број прегледи: 98

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 17.04.2019
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 22.04.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Гевгелија
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

informacii na tel; 0*7*1*2*0*7*5*2*1 mitko


Валидност на понудата

Валидна до : 22 Apr 2019


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 52490371 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 41400 GEBZE, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10000 ZAGREB, ХРВАТСКАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од 41400 Gebze, меѓународен товар за Полуприколка со церада до 10000 Zagreb, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Турција, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Југозападна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Југозападна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Хрватска, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европа, Понуди на превози- Gebze, Понуди на превози- Zagreb, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Хрватска, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET