ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53135811 Кавадарци, Македонија - Bucharest, Романија

Објавено на :
Број прегледи: 5

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 18.09.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1430, Кавадарци
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 53135811 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 1430 КАВАДАРЦИ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 010011 BUCHAREST, РОМАНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Мега од 1430 Кавадарци, меѓународен товар за Мега до 010011 Bucharest, меѓународен товар за Мега од  , меѓународен товар за Мега до  , меѓународен товар за Мега от Македонија, меѓународен товар за Мега од Балкански полуостров, меѓународен товар за Мега од Източна Европа, меѓународен товар за Мега од држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Мега од Јужна Европа, меѓународен товар за Мега од Европа, меѓународен товар за Мега до Романија, меѓународен товар за Мега до Балкански полуостров, меѓународен товар за Мега до Източна Европа, меѓународен товар за Мега до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега до Европа, Понуди на превози- Кавадарци, Понуди на превози- Bucharest, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози- Романија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET