ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 58268955 Rijeka, Хрватска - Beograd, Србија

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 27.11.2023  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 11000, Beograd
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 58268955 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 51000 RIJEKA, ХРВАТСКА И СЕ РАСТОВАРА ВО 11000 BEOGRAD, СРБИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Мега од 51000 Rijeka, меѓународен товар за Мега до 11000 Beograd, меѓународен товар за Мега од  , меѓународен товар за Мега до  , меѓународен товар за Мега от Хрватска, меѓународен товар за Мега од Балкански полуостров, меѓународен товар за Мега од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега од Јужна Европа, меѓународен товар за Мега од Европа, меѓународен товар за Мега до Србија, меѓународен товар за Мега до Балкански полуостров, меѓународен товар за Мега до Източна Европа, меѓународен товар за Мега до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Мега до Јужна Европа, меѓународен товар за Мега до Европа, Понуди на превози- Rijeka, Понуди на превози- Beograd, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Хрватска, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET