ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 55585805 Saarlouis, Германија - Тетово, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 3

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 15.09.2021
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 21.09.2021  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Штип
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Мега
Должина: 6.0m
Тежина : 7.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 21 Sep 2021


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 55585805 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 66740 SAARLOUIS, ГЕРМАНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1200 ТЕТОВО, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Мега од 66740 Saarlouis, меѓународен товар за Мега до 1200 Тетово, меѓународен товар за Мега од  , меѓународен товар за Мега до  , меѓународен товар за Мега от Германија, меѓународен товар за Мега од Западна Европа, меѓународен товар за Мега од Европа, меѓународен товар за Мега до Македонија, меѓународен товар за Мега до Балкански полуостров, меѓународен товар за Мега до Източна Европа, меѓународен товар за Мега до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Мега до Јужна Европа, меѓународен товар за Мега до Европа, Понуди на превози- Saarlouis, Понуди на превози- Тетово, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Германија, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET