ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 52184015 Eskisehir, Турција - Nicosia, Кипар

Објавено на :
Број прегледи: 44

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 19.02.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: , Eskisehir
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 52184015 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 26000 ESKISEHIR, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1010 NICOSIA, КИПАРКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 26000 Eskisehir, меѓународен товар за Ладилник до Nicosia, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Турција, меѓународен товар за Ладилник од Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник од Југозападна Азија, меѓународен товар за Ладилник од Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Југозападна Азия, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник од Азија, меѓународен товар за Ладилник до Кипар, меѓународен товар за Ладилник до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник до Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Југозападна Азия, меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Eskisehir, Понуди на превози- Nicosia, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Кипар, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET