ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 52327327 Subotica, Србија - Moscow, Русија

Објавено на :
Број прегледи: 7

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 20.03.2019  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Novi Sad
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 21.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Овошје и зеленчук
Цена : 1000 Eura avans ( ostalo za 30 dana od utovara )

Дополнителна информација

0.6.5.8.5.4.4.4.7.5


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 52327327 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 24000 SUBOTICA, СРБИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 101- MOSCOW, РУСИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 24000 Subotica, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Србија, меѓународен товар за Ладилник од Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник од Източна Европа, меѓународен товар за Ладилник од држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Ладилник од Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Русија, меѓународен товар за Ладилник до Кавказ, меѓународен товар за Ладилник до Северна Азија, меѓународен товар за Ладилник до Европа, меѓународен товар за Ладилник до Азија, Понуди на превози- Subotica, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Србија, Понуди на превози- Русија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET