ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 55585810 Скопје, Македонија - Athens, Грција

Објавено на :
Број прегледи: 3

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 15.09.2021
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 21.09.2021  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1440, Неготино
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 15.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

BEZ TERMOKING


Валидност на понудата

Валидна до : 21 Sep 2021


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 55585810 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 1000 СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10000 ATHENS, ГРЦИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 1000 Скопје, меѓународен товар за Ладилник до 10000 Athens, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Македонија, меѓународен товар за Ладилник од Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник од Източна Европа, меѓународен товар за Ладилник од држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Ладилник од Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Грција, меѓународен товар за Ладилник до Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник до Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Скопје, Понуди на превози- Athens, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози- Грција, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET