TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 57583033 Lauterach, Австрија - Priština, Србија

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 07.04.2023  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 10000, Priština
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!



КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ





Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 12.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

23 paleta sir ne prelazi preko srb spremno za 05/04


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 57583033 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 6923 LAUTERACH, АВСТРИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10000 PRIŠTINA, СРБИЈА



Клучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 6923 Lauterach, меѓународен товар за Ладилник до 10000 Priština, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Австрија, меѓународен товар за Ладилник од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник од Западна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Србија, меѓународен товар за Ладилник до Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник до Източна Европа, меѓународен товар за Ладилник до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Ладилник до Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Lauterach, Понуди на превози- Priština, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Австрија, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.




dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

eraksons lojİstİk ve tİcaret anonİm Şİrketİ logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET