ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 52488649 Скопје, Македонија - Битола, Македонија

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Skopj, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Сандучар
Должина: 6.0m
Носивост: 9.0t
Обем: 37m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

VNATRESEN KAMIONSKI TRANSPORT-LOGISTIKA ORGANIZIRAME REDOVNA LINIJA NA RELACIJA:SKOPJE-BITOLA,DVAPATI DO TRIPATI NEDELNO-SO SOLO VOZILO 9T-6M-37M3 -SO PRIKOLICAR VOZILO 24T- -SO SLEPER 24T-13.60.,2.50.,OBEM 93M.,PALETIZIRANA I NE PALETIZIRANA ROBA PO ZELBA NA KOMINTENTITE TRANSPORTOT I PRATKATA KE PATUVAAT BEZBEDNO BRZO I UDOBNO SPREMNI SME ZA SEKAKVA SORABOTKA REZERVACII:.D.T.U.POSPROMET--TRANSPORT I LOGISTIKA-UL.PUSKINOVA BR.13.2.27-SKOPJE-KISELAVODA MAKEDONIJA MOB.***********-GORAN E-MAIL:goran_pospromet@yahoo.com MOB.***********-DUSAN.


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC TRANSPORTATION TRUCK OFFER № 52488649 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 70- БИТОЛА, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Сандучар за внатрешен превоз од  , камион Сандучар за внатрешен превоз до  , камион Сандучар за внатрешен превоз во Македонија, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET