КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 55585845 Tekirdag, Турција - Скопје, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 16

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: 22.09.2021
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Струмица
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Тандем
Должина: 15.4m
Носивост: 23.0t
Обем: 120m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 25 Sep 2021


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 55585845 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 59- TEKIRDAG, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Тандем за меѓународен превоз од  , камион Тандем за меѓународен превоз до  , камион Тандем за меѓународен превоз од Турција, камион Тандем за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Тандем за меѓународен превоз од Југозападна Азија, камион Тандем за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Тандем за меѓународен превоз од Југозападна Азия, камион Тандем за меѓународен превоз од Европа, камион Тандем за меѓународен превоз од Азија, камион Тандем за меѓународен превоз до Македонија, камион Тандем за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Тандем за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Тандем за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Тандем за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Тандем за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET