ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50359261 Thessaloniki, Грција - Скопје, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 5

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1300, Куманово
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Тандем
Должина: 15.4m
Носивост: 24.0t
Обем: 120m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 50359261 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 54- THESSALONIKI, ГРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Тандем за меѓународен превоз од  , камион Тандем за меѓународен превоз до  , камион Тандем за меѓународен превоз од Грција, камион Тандем за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Тандем за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Тандем за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Тандем за меѓународен превоз од Европа, камион Тандем за меѓународен превоз до Македонија, камион Тандем за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Тандем за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Тандем за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Тандем за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Тандем за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Грција, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET