ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50887823 Beograd, Србија - , Германија

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во
DE

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Bačka Palanka
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Short Trailer
Должина: 5.0m
Носивост: 1.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

D 4,85m S 2,20m V 2,40m nosivost 1000kg 10 euro paleta KOMBI CERADA


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 50887823 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 11- BEOGRAD, СРБИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , ГЕРМАНИЈАКлучни зборови: камион Short Trailer за меѓународен превоз од  , камион Short Trailer за меѓународен превоз од Србија, камион Short Trailer за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Short Trailer за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Short Trailer за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Short Trailer за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Short Trailer за меѓународен превоз од Европа, камион Short Trailer за меѓународен превоз до Германија, камион Short Trailer за меѓународен превоз до Западна Европа, камион Short Trailer за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Србија, Понуди на превози- Германија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Bozuyuk,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET