ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 52327293 Sarajevo, Босна и Херцеговина - Скопје, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 2

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Skopj, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Сандучар
Должина: 6.0m
Носивост: 9.0t
Обем: 37m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

VI NUDIME KAMIONSKI KOMBI PIKAP Transport-Logistika Na Relacija:SARAEVO (BOSNA I HERCEGOVINA)-SKOPJE-So Solo 9t-6m-37m3 -So Prikolicar 24t-14m-90m3 -So Sleper 24t - Dolzina 13.60., SIRINA 2.50., obem 93m3 -So Kombe 1.350 Kg. -So Pikap. 620 kg.,-SO MALO KAMIONCE 3T-SO RAMPA Transportot I Pratkata Ke Patuvaat Bezbedno I Udobno Za Drugi Destinacii Cena Po Dogovor Spremni Sme Za Sekakva Sorabotka Rezervacii :D.TU.POSROMET TRANSPORT I LOGISTIKA UL.PUSKINOVA BR.`******* SKOPJE KISELAVODA MAKEDONIJA E-MAIL:goran_pospromet@yahoo.com


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 52327293 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 71- SARAJEVO, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Сандучар за меѓународен превоз од  , камион Сандучар за меѓународен превоз до  , камион Сандучар за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина, камион Сандучар за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Сандучар за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз од Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз до Македонија, камион Сандучар за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Сандучар за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Сандучар за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Босна и Херцеговина, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET