ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50610095 Скопје, Македонија - , Босна и Херцеговина

Објавено на :
Број прегледи: 3

Се товари од
Се растовара во
BA

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Skopj, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Носивост: 24.0t
Обем: 37m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

Транспортна Фирма Организира Транспорт На Релација:Скoпје-Босна И Херцеговина-Скопје., -Со Соло Камион: 9Т-6мТ-37М3., -Со Приколичар Камион: 24Т-14М-90М3., -Со Шлепер Камион: 24Т-Долзина 13.60,Ширина 2.50,Обем 93М3 -Со Комбе 1.350Кг. -Со Пикап 620Кг.,Донесете Ја Вашата Вистинска Одлука Во Изборот На Кого Ќе Ја Доверите Вашата Пратка,Останатото Препуштете Ни Го На Нас Ќе Се Погризиме За Вашата Стока Да Патува Безбедно Брзо И Удобно И Евтино., За Други Дестинации Цена По Договор Спремни Сме За Секоја Соработка Резервации POSPROMET -TRANSPORT I LOGISTIKA- UL.PUSKINOVA BR.******* 1000-SKOPJE-MACEDONIA MOB/VIBER:***********-GORAN-UPRAVITEL-TRANSPORT E-MAIL:GORAN_POSPROMET@YAHOO.COM MOB/VIBER:***********-DUSAN-KOMERCIJALIST-TRANSPORT E-MAIL:DUSAN.POSPROMET@GMAIL.COМ


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 50610095 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНАКлучни зборови: камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од  , камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од Македонија, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз од Европа, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз до Босна и Херцеговина, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Полуприколка со церада за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози- Босна и Херцеговина, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET