ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53257879 Homyel, Белорусија - , Србија

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во
RS

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 11000, Beograd
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Полуприколка
Должина: 4.0m
Носивост: 1.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53257879 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 24- HOMYEL, БЕЛОРУСИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , СРБИЈАКлучни зборови: камион Полуприколка за меѓународен превоз од  , камион Полуприколка за меѓународен превоз од Белорусија, камион Полуприколка за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Полуприколка за меѓународен превоз од Европа, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Србија, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Полуприколка за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Белорусија, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET