ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53134735 Izmir, Турција - , Словенија

Објавено на :
Број прегледи: 2

Се товари од
Се растовара во
SI

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Trebnje
Држава: Словенија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Носивост: 24.0t
Обем: 100m³
ADR :


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53134735 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 35- IZMIR, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , СЛОВЕНИЈАКлучни зборови: камион Мега за меѓународен превоз од  , камион Мега за меѓународен превоз од Турција, камион Мега за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Мега за меѓународен превоз од Југозападна Азија, камион Мега за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Мега за меѓународен превоз од Југозападна Азия, камион Мега за меѓународен превоз од Европа, камион Мега за меѓународен превоз од Азија, камион Мега за меѓународен превоз до Словенија, камион Мега за меѓународен превоз до Европска унија(ЕУ), камион Мега за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Словенија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET