ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53135869 Targu-Mures, Романија - Priština, Србија

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 18430, Kuršumlija
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Носивост: 24.0t
Обем: 100m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53135869 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 54- TARGU-MURES, РОМАНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- PRIŠTINA, СРБИЈАКлучни зборови: камион Мега за меѓународен превоз од  , камион Мега за меѓународен превоз до  , камион Мега за меѓународен превоз од Романија, камион Мега за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Мега за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Мега за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Мега за меѓународен превоз од Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Србија, камион Мега за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Мега за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Мега за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Мега за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Романија, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET