ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53134795 Podgorica, Црна Гора - , Србија

Објавено на :
Број прегледи: 3

Се товари од
Се растовара во
RS

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Kraljevo
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Мал камион до 7.5t
Должина: 15.4m
Носивост: 20.0t
Обем: 120m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53134795 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 81- PODGORICA, ЦРНА ГОРА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , СРБИЈАКлучни зборови: камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз од  , камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз од Црна Гора, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз од Европа, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз до Србија, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Мал камион до 7.5t за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Црна Гора, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET