ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53179719 Istanbul, Турција - , Полска

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во
PL

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34000, Istanbul
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Носивост: 22.0t
Обем: 92m³
ADR :


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53179719 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 34- ISTANBUL, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , ПОЛСКАКлучни зборови: камион Ладилник за меѓународен превоз од  , камион Ладилник за меѓународен превоз од Турција, камион Ладилник за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Ладилник за меѓународен превоз од Југозападна Азија, камион Ладилник за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Југозападна Азия, камион Ладилник за меѓународен превоз од Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Азија, камион Ладилник за меѓународен превоз до Полска, камион Ладилник за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Европска унија(ЕУ), камион Ладилник за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Полска, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET