ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53370851 Istanbul, Турција - Khujand, Таџикистан

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во
TJ
Khujand

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: ,
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Детали за камионот

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: -
Носивост: -
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53370851 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 34 ISTANBUL, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО KHUJAND, ТАЏИКИСТАНКлучни зборови: камион Ладилник за меѓународен превоз од 34000 Istanbul, камион Ладилник за меѓународен превоз од  , камион Ладилник за меѓународен превоз од Турција, камион Ладилник за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Ладилник за меѓународен превоз од Југозападна Азија, камион Ладилник за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Југозападна Азия, камион Ладилник за меѓународен превоз од Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Азија, камион Ладилник за меѓународен превоз до Таџикистан, камион Ладилник за меѓународен превоз до Јужна Азия, камион Ладилник за меѓународен превоз до Азија, Понуди на превози- Istanbul, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Таџикистан, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET