ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50610105 Novi Sad, Србија - Kaliningrad, Русија

Објавено на :
Број прегледи: 7

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 31220,
Држава: Хрватска
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Носивост: 22.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 50610105 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 21- NOVI SAD, СРБИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 236- KALININGRAD, РУСИЈАКлучни зборови: камион Ладилник за меѓународен превоз од  , камион Ладилник за меѓународен превоз до  , камион Ладилник за меѓународен превоз од Србија, камион Ладилник за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Ладилник за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Ладилник за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Русија, камион Ладилник за меѓународен превоз до Кавказ, камион Ладилник за меѓународен превоз до Северна Азија, камион Ладилник за меѓународен превоз до Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Азија, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Србија, Понуди на превози- Русија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET