ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50359319 Скопје, Македонија - , Турција

Објавено на :
Број прегледи: 3

Се товари од
Се растовара во
TR

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Mersin
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Носивост: 22.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 50359319 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , ТУРЦИЈАКлучни зборови: камион Ладилник за меѓународен превоз од  , камион Ладилник за меѓународен превоз од Македонија, камион Ладилник за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Ладилник за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Ладилник за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Турција, камион Ладилник за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Ладилник за меѓународен превоз до Југозападна Азија, камион Ладилник за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Југозападна Азия, камион Ладилник за меѓународен превоз до Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Азија, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози- Турција, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET