ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53257883 Moscow, Русија - , Србија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се товари од
Се растовара во
RS

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 11000, Beograd
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Комбе
Должина: 4.0m
Носивост: 1.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53257883 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 101- MOSCOW, РУСИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , СРБИЈАКлучни зборови: камион Комбе за меѓународен превоз од  , камион Комбе за меѓународен превоз од Русија, камион Комбе за меѓународен превоз од Кавказ, камион Комбе за меѓународен превоз од Северна Азија, камион Комбе за меѓународен превоз од Европа, камион Комбе за меѓународен превоз од Азија, камион Комбе за меѓународен превоз до Србија, камион Комбе за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Комбе за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Комбе за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Комбе за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Комбе за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Русија, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET