ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 53020659 Budva, Црна Гора - Zrenjanin, Србија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Zrenjanin
Држава: Србија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Киперка
Должина: 2.0m
Носивост: 0.6t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

-Pikap


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 53020659 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 85- BUDVA, ЦРНА ГОРА И СЕ РАСТОВАРА ВО 23- ZRENJANIN, СРБИЈАКлучни зборови: камион Киперка за меѓународен превоз од  , камион Киперка за меѓународен превоз до  , камион Киперка за меѓународен превоз од Црна Гора, камион Киперка за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Киперка за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Киперка за меѓународен превоз од Европа, камион Киперка за меѓународен превоз до Србија, камион Киперка за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Киперка за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Киперка за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Киперка за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Киперка за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Црна Гора, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET