ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 161030 "AGROGAN-GRUP"SRL

Број прегледи: 30

"Agrogan-grup"srl, ID 161030Град: 2038 Chişinău,
Држава:MD - Молдова
Адреса: sos.Hincesti 142, of.313
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 11 Feb 2010
Телефон : 373-22-72****
Телефон 2: 373****
Факс: 373-22-72****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AGROGAN-GRUP"SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AGROGAN-GRUP"SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

АВТОПАРК НА "AGROGAN-GRUP"SRL (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Полуприколка со церада: 7
  • Сандучар: 3
  • Ладилник: 5
  • Киперка: 2
  • Контејнер 20' / 40' / 45': 3
  • Контејнер 20' / 40' (Reefer): 1

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "AGROGAN-GRUP"SRL


Копнен транспорт

"AGROGAN-GRUP"SRL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"AGROGAN-GRUP"SRL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Oliga , meneger

Директен телефон: 373-22-72****
GSM: 373-60-13****
Факс: 373-22-72****
Јазици за контакт: Русский
user photo


"Agrogan-grup"srl - Клучни зборови: "Agrogan-grup"srl, Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 2000 Chişinău, Трговски фирми Увозници-извозници в, Трговски фирми Увозници-извозници в Молдова, транспортни фирми во 2038 Chisinau, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - 2038 Chişinău, , МолдоваКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: MD-2008 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: MD - 2023 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET