ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 113117 ECOCOLOR

Број прегледи: 3

Ecocolor, ID 113117Град: Preze,
Држава:AL - Албанија
Адреса: myslim shuti
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 05 Jun 2014
Телефон : +377-44-14****
Телефон 2: 377-44-149****
Факс: +355-67-33****
WEB сајт: www.ecocolor.org

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ECOCOLOR ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ECOCOLOR ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД ECOCOLORВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ECOCOLOR


Копнен транспорт
Морски транспорт

ECOCOLOR - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ECOCOLOR - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Mehmedali , Manager

Директен телефон: 00377-44-14****
GSM: 00377-44-14****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Hrvatski, Italiano
user photo


Ecocolor - Клучни зборови: Ecocolor, Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 1039 Preze, Трговски фирми Увозници-извозници в, Трговски фирми Увозници-извозници в Албанија, транспортни фирми во Preze, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Албанија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - , АлбанијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Preze,
Држава:AL - Албанија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Tirana,
Држава:AL - Албанија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Tirana,
Држава:AL - Албанија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 1064 Durrës,
Држава:AL - АлбанијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET