ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 628563 ABC TRADING

Број прегледи: 15

ABC Trading, ID 628563Град: Athens,
Држава:GR - Грција
Адреса: 4 Patsonikas St
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 30 Jun 2015
Телефон : +30-24-556****
Телефон 2: ****
Факс: +30-25-59****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ABC TRADING ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ABC TRADING ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД ABC TRADINGАВТОПАРК НА ABC TRADING (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Мал камион до 7.5t: 3
  • Контејнер 20' / 40' / 45': 5

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ABC TRADING


Копнен транспорт
Морски транспорт

ABC TRADING - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ABC TRADING - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Frere ********** , Director

Директен телефон: +30-55-4422****
GSM: +30-225-21687****
Факс: ****
Јазици за контакт: English
user photo


ABC Trading - Клучни зборови: ABC Trading, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в 10000 Athens, Трговски фирми производители в, Трговски фирми производители в Грција, транспортни фирми во Athens, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Грција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - Athens, , ГрцијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Athens,
Држава:GR - Грција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Athens,
Држава:GR - Грција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Athens,
Држава:GR - Грција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Athens,
Држава:GR - Грција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET