ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 644334 MAXIM B RENOVATION

Број прегледи: 0

MAXIM B RENOVATION, ID 644334Град: Archamps,
Држава:FR - Франција
Адреса: 237 AVENUE MARIE CURIE BAT C ARC. TEC. IMM. ALLIANCE
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 02 Dec 2014
Телефон : +33-6-6760****
Телефон 2: ****
Факс: +33-1-5714****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО MAXIM B RENOVATION ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО MAXIM B RENOVATION ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД MAXIM B RENOVATION


Копнен транспорт
Железнички транспорт

MAXIM B RENOVATION - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

gradjevinarstvo projektni birto i trgovina 


Дополнителна информација

 

MAXIM B RENOVATION - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Dordevic , coo

Директен телефон: +33-6-6760****
GSM: +33-6-6760****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски, Français
user photo


MAXIM B RENOVATION - Клучни зборови: MAXIM B RENOVATION, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в 74160 Archamps, Трговски фирми производители в, Трговски фирми производители в Франција, транспортни фирми во Archamps, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Франција, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - ФранцијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Annecy-le-Vieux,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Saint-Jean-d'Angely,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Nancy,
Држава:FR - Франција

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Annecy-le-Vieux,
Држава:FR - Франција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET