ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 144335 "OMEGA-05"EOOD

Број прегледи: 16

"Omega-05"EOOD, ID 144335Град: 6100 Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: j.k.\'\'Iztok\
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 18 Jun 2010
Телефон : 359-431-6****
Телефон 2: 3****
Факс: 359-431-6****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "OMEGA-05"EOOD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "OMEGA-05"EOOD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "OMEGA-05"EOOD


Копнен транспорт

"OMEGA-05"EOOD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

iznos za itlalia darva za ogrev paletizirani i na metar. 


Дополнителна информација

 

"OMEGA-05"EOOD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Tania ******** , sekretar

Директен телефон: 359-431-6****
GSM: 359-894-65****
Факс: 359-431-6****
Јазици за контакт: English, Italiano, Български
user photo


"Omega-05"EOOD - Клучни зборови: "Omega-05"EOOD, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в 6100 Kazanluk, Трговски фирми производители в, Трговски фирми производители в Бугарија, транспортни фирми во 6100 Казанлък, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - 6100 Kazanluk, , БугаријаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 6100 Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 6100 Kazanluk,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET