ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 191478 CHEMCOS EOOD

Број прегледи: 2

CHEMCOS EOOD, ID 191478Град: Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: Кенали 60
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 22 Jun 2016
Телефон : +359-8888-5****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО CHEMCOS EOOD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД CHEMCOS EOOD


Копнен транспорт

CHEMCOS EOOD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

CHEMCOS EOOD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Тodor ***** , Marketing

Директен телефон: ****
GSM: +359-8888-5****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български
user photo


CHEMCOS EOOD - Клучни зборови: CHEMCOS EOOD, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в 6100 Kazanluk, Трговски фирми производители в, Трговски фирми производители в Бугарија, транспортни фирми во Казанлък, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - Kazanluk, , БугаријаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 6100 Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 6100 Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: 6100 Kazanluk,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Kazanluk,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET