ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 186539 .

Број прегледи: 0

., ID 186539Град: 33150 Mersin,
Држава:TR - Турција
Адреса: camişerif mah 5217 sok
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 10 Apr 2008
Телефон : 90****
Телефон 2: ****
Факс: 90****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО . ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО . ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД .


Копнен транспорт

. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. ... , müdür

Директен телефон: 90-..****
GSM: 90-...****
Факс: 90-...****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


. - Клучни зборови: ., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 33000 Mersin, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во 33150 mersin, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 33150 Mersin, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 33010 Mersin,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 33060 Mersin,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Mersin,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 33060 Mersin,
Држава:TR - Турција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET