ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 810277 HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş.

Број прегледи: 29

HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş., ID 810277Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција
Адреса: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu Özlem Sokak Kısık Plaza No: 6 Kat: 2 34217 Bağcılar / İSTANBUL
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 21 May 2012
Телефон : +90-212-456****
Телефон 2: ****
Факс: +90-212-690****
WEB сајт:
horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş.

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş.


Копнен транспорт

HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. NACİ ***** , operasyon direktörü

Директен телефон: +90-212-456****
GSM: +90-533-484****
Факс: +90-212-690****
Јазици за контакт: English, Türkçe
user photo

mr. Mehmet ******* , Araç İşletme Yönetmeni

Директен телефон: +90-212-456****
GSM: +90-533-484****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo

mr. NACİ ***** , operasyon direktörü

Директен телефон: +90-212-456****
GSM: +90-533-484****
Факс: +90-212-690****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş. - Клучни зборови: HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİC. A.Ş., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 34000 Istanbul, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во 34850 Istanbul, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 34850 Istanbul, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34210 Istanbul,
Држава:TR - Турција

neomat sro logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 34000 Istanbul,
Држава:TR - Турција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET