ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 230678 ..

Број прегледи: 0

.., ID 230678Град: ,
Држава:TR - Турција
Адреса:
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 02 Oct 2018
Телефон : +90537799****
Телефон 2: ****
Факс: ****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО .. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ..


Копнен транспорт

.. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

.. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТ. ÖMER ,

Директен телефон: +90537799****
GSM: ****
Факс: ****
Јазици за контакт:
user photo


.. - Клучни зборови: .., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град:
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Izmit,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34252 Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град:
Држава:TR - Турција

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET