ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 176554 "LJUŠIĆ" D.O.O.

Број прегледи: 1

"LJUŠIĆ" d.o.o., ID 176554Град: 11300 Smederevo,
Држава:RS - Србија
Адреса: Trg Republike 13/1
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 13 Mar 2010
Телефон : 381-26-61****
Телефон 2: 381-63-24****
Факс: 381-26-66****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "LJUŠIĆ" D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "LJUŠIĆ" D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "LJUŠIĆ" D.O.O.


Копнен транспорт

"LJUŠIĆ" D.O.O. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

Vršimo transport robe pretežno po Srbiji uz mogućnost transporta robe i po inostranstvu kombi vozilom. Nosivost vozila je 2,7 t. zapremina tovarnog prostora 17m3. Dužina tov. prostora 4,5m. 


Дополнителна информација

 

"LJUŠIĆ" D.O.O. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Ljušić ***** , direktor

Директен телефон: 381-26-61****
GSM: 381-65-290****
Факс: 381-26-66****
Јазици за контакт: English
user photo


"LJUŠIĆ" d.o.o. - Клучни зборови: "LJUŠIĆ" d.o.o., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 11300 Smederevo, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во 11300 Smederevo, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 11300 Smederevo, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Smederevo,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Smederevo,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Smederevo,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Smederevo,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET