ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 604799 BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ

Број прегледи: 2

Boban Stojanovic Pr Autoprevoznik Skobalj, ID 604799Град: Smederevo,
Држава:RS - Србија
Адреса: Partizanska 18 11322 Skobalj
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 01 Feb 2014
Телефон : +381-64-511****
Телефон 2: ****
Факс: +381-26-479****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJАВТОПАРК НА BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Мега: 1

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ


Копнен транспорт

BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

BOBAN STOJANOVIC PR AUTOPREVOZNIK SKOBALJ - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Boban , Vlasnik firme

Директен телефон: +381-64-511****
GSM: +381-64-511****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски
user photo


Boban Stojanovic Pr Autoprevoznik Skobalj - Клучни зборови: Boban Stojanovic Pr Autoprevoznik Skobalj, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 11300 Smederevo, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Smederevo, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Smederevo, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Smederevo,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1300 Smederevo,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 11300 Smederevo,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 11300 Smederevo,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET