ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 703114 MIZ-MARIČIĆ

Број прегледи: 0

MIZ-MARIČIĆ, ID 703114Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија
Адреса: Radaljevo bb
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 12 Feb 2017
Телефон : +381-65-8820****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО MIZ-MARIČIĆ ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД MIZ-MARIČIĆ


Копнен транспорт

MIZ-MARIČIĆ - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

MIZ-MARIČIĆ - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Savo ******* , Prevoznik

Директен телефон: ****
GSM: +381-64-094****
Факс: ****
Јазици за контакт: Српски
user photo


MIZ-MARIČIĆ - Клучни зборови: MIZ-MARIČIĆ, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 32250 Ivanjica, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Ivanjica, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Ivanjica, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 32250 Ivanjica,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET