ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 792201 AB-BEŠO D.O.O.

Број прегледи: 41

AB-BEŠO d.o.o., ID 792201Град: 1000 Ljubljana,
Држава:SI - Словенија
Адреса: Obvozna cesta 1
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 26 Mar 2014
Телефон : +386-1-561****
Телефон 2: ****
Факс: +386-1-561****
WEB сајт: nema

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО AB-BEŠO D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО AB-BEŠO D.O.O. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД AB-BEŠO D.O.O.


Копнен транспорт

AB-BEŠO D.O.O. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

Tvrtka je registrovana 15.02.1993 godine u Ljubljani vlasništvo jedne osobe. Tvrtka ima svoja vozila i licencu za međunarodni transport i prijevoz razne
robe po sloveniji i svijetu, vrši prijevoze robe također kao posrednik tako da koristi tuđa vozila. 


Дополнителна информација

Naš moto je pošten i korektan odnos do naših kupaca i dobavljača. 

AB-BEŠO D.O.O. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Ahmo ******* , direktor

Директен телефон: +386-1-561****
GSM: +386-41-79****
Факс: +386-1-561****
Јазици за контакт: Hrvatski
user photo


AB-BEŠO d.o.o. - Клучни зборови: AB-BEŠO d.o.o., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 1000 Ljubljana, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Словенија, транспортни фирми во 1000 Ljubljana, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Словенија, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 1000 Ljubljana, , СловенијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ljubljana,
Држава:SI - Словенија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ljubljana,
Држава:SI - Словенија

Категорија на фирмата:
Град:
Држава: -

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ljubljana,
Држава:SI - Словенија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET