ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 529908 " D O Q I " N . T . P

Број прегледи: 83

" D O Q I " N . T . P , ID 529908Град: Monaco,
Држава:MC - Монако
Адреса: Ferizaj
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 25 Oct 2018
Телефон : +37744846987-44-39****
Телефон 2: ****
Факс: +377-44-39****
WEB сајт: xxxxxxxxxx

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО " D O Q I " N . T . P ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД " D O Q I " N . T . P


Копнен транспорт

" D O Q I " N . T . P - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

" D O Q I " N . T . P - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Meriton ***** , Radnik

Директен телефон: +377-44-39****
GSM: +377-44-39****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Српски, Македонски, Bosanski, Hrvatski
user photo


" D O Q I " N . T . P - Клучни зборови: " D O Q I " N . T . P , Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 98000 Monaco, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Монако, транспортни фирми во Monaco, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Монако, транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET