ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 268501 ''LUKA END BORA'' LTD.

Број прегледи: 8

''luka end bora'' ltd., ID 268501Град: 4400 poti,
Држава:GE - Џорџија
Адреса: barataşvili 97
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 24 Feb 2013
Телефон : 995-493-22****
Телефон 2: 9****
Факс: 995-493-22****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ''LUKA END BORA'' LTD. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ


АВТОПАРК НА ''LUKA END BORA'' LTD. (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Полуприколка со церада: 2
  • Ладилник: 2

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ''LUKA END BORA'' LTD.


Копнен транспорт

''LUKA END BORA'' LTD. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

''LUKA END BORA'' LTD. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. ahmet ****** , firma sahibi

Директен телефон: 995-493-22****
GSM: 995-591-14****
Факс: 995-493-22****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


''luka end bora'' ltd. - Клучни зборови: ''luka end bora'' ltd., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 4400 poti, Транспортни фирми / Превозници в Џорџија, транспортни фирми во 4400 poti, транспортни фирми во Џорџија, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - ЏорџијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Batum,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 380000 Tbilisi
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Tbilisi,
Држава:GE - Џорџија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kutaisi,
Држава:GE - Џорџија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET