ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 480872 "DESALEN" EOOD

Број прегледи: 2

"DESALEN" EOOD, ID 480872Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: София ул. Витиня бл 100
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 29 Jan 2019
Телефон : +359-888-80****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "DESALEN" EOOD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "DESALEN" EOOD


Копнен транспорт

"DESALEN" EOOD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"DESALEN" EOOD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Ален ******** , Упълномощен

Директен телефон: +359-888-80****
GSM: +359-888-80****
Факс: ****
Јазици за контакт: Български
user photo


"DESALEN" EOOD - Клучни зборови: "DESALEN" EOOD, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 1000 Sofia, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, транспортни фирми во София, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Sofia, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1574 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1324 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата:
Град:
Држава: -Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET